Czy czujecie już w powietrzu ten wiosenny klimat? Z nadejściem cieplejszych dni the White Bear Coffee wprowadza zupełnie nowe, sezonowe menu, które z pewnością rozbudzi Wasze kubki smakowe i doda energii na nadchodzące miesiące!
Kawy na zimno. Idealne na słoneczne przedpołudnia
Gdy temperatura na zewnątrz rośnie, nie ma nic lepszego niż orzeźwiająca kawa na zimno. W tym sezonie Misiek przygotował dla Was wyjątkowe propozycje:
- Cold brew, które zachwycą nawet najbardziej wymagających miłośników kawy. Nasze cold brew, macerowane z rzemieślniczo palonych ziaren specialty, możecie spróbować w trzech wersjach: classic, tonic oraz orange.
- Latte mrożona, czyli klasyka gatunku dla miłośników kaw mlecznych.
- Frappe – kawa-deser z lodami i bitą śmietaną, której ciężko się oprzeć.
- Espresso tonic dla miłośników mocniejszych klimatów.
- Orange espresso, czyli espresso z pomarańczowym twistem.
- Grapefruit espresso – kolejna, mocno cytrusowa propozycja dla fanów orzeźwiającej goryczki.
Wiosna z Miśkiem. Autorskie kreacje sezonowe
Wraz z nadejściem wiosny, nasi bariści stworzyli także wyjątkową kolekcję napojów inspirowanych budzącą się do życia naturą:
- Latte tropikalna czekolada – egzotyczna mieszanka z mlekiem kokosowym, syropem ananasowym i białą czekoladą.
- Raf coffee poziomka – połączenie pysznej kawy z mlekiem migdałowym, syropem poziomkowym i mleczkiem kokosowym.
- Frappe makadamia karmel – z mlekiem karmelowym i syropem makadamia.
- Frappe melon kokos – z mlekiem kokosowym i syropem melonowym.
Matcha. Zielona królowa wiosny
Tej wiosny stawiamy także na matchę! Ten japoński przysmak w naszym menu występuje w kilku odsłonach. Oprócz klasycznej Matcha Latte, możecie spróbować naszych autorskich wariacji:
- Ice matcha latte – z mlekiem i syropem waniliowym oraz lodem.
- Blue matcha jagodowa – z mlekiem i syropem jagodowym.
- Ice matcha truskawka-migdał – z mlekiem migdałowym i syropem truskawkowym.
- Ice matcha makadamia-karmel – z mlekiem karmelowym i syropem makadamia.
- Frappe matcha muffinka jagodowa – z mlekiem i syropem jagodowym.
Brzmi smacznie? Zapraszamy do kawiarni!