![K&R-1005-min](https://thewhitebearcoffee.pl/wp-content/uploads/2022/02/KR-1005-min.jpg)
Kawa z Twojej palarni
Każdy producent kawy wie, że jej doskonały smak ma zawsze swój początek w świeżo wypalonym ziarnie. Dołożyliśmy wielu starań, aby wybrać najciekawsze smakowo regiony upraw krzewów kawowca. Surowe, zielone ziarna sprowadzamy z czterech kontynentów – Ameryki Południowej, Ameryki Północnej, Afryki i Azji.
Każdą dostawę sprawdzamy pod kątem jakości ziaren i dokładnie je selekcjonujemy. Nasz doświadczony roast master kontroluje i dostosowuje do odmiany ziarna cały proces, temperaturę oraz czas jego palenia, aby różnicując profil palenia, wydobyć z surowego ziarna pokłady aromatów i uzyskać idealny balans smaku. Jako najlepsza palarnia kawy w Białymstoku chcemy uczyć dobrej kawy, pokazywać różne jej oblicza i zaskakiwać naszych Gości niespodziewanymi wrażeniami smakowymi.
![kawax](https://thewhitebearcoffee.pl/wp-content/uploads/2022/02/kawax.jpg)
Profesjonalne szkolenia baristów przy otwarciu nowej kawiarni
Świeżo palona kawa i odpowiednie przygotowanie swoich pracowników przed otwarciem nowej kawiarni są kluczowe. Prowadzimy kompleksowe kursy, podczas których przedstawiamy sposoby mielenia ziaren, a także metody parzenia kawy. Ponadto uczymy różnorodnych przepisów na napoje kawowe, jak również przeprowadzamy krótkie warsztaty latte art, czyli sztuki tworzenia rysunków i wzorów z mleka. Wszystko po to aby rozpieszczać gości swojej przyszłej kawiarni.
![5e2a143b439d2](https://thewhitebearcoffee.pl/wp-content/uploads/2021/05/5e2a143b439d2.png)