W poniedziałek 29 maja w Hotelu Sheraton Grand Warsaw odbyło się VI SWEETS & COFFEE FORUM® 2023 – najważniejsze w Polsce spotkanie właścicieli, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa. Przedstawiciele sieci the White Bear Coffee uczestniczyli w tym wydarzeniu, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem związanym z zarządzaniem franczyzą.
Marcin Zalewski wziął udział w panelu “Zjeść i mieć ciastko – koszty, optymalizacja, zarządzanie”, podczas którego opowiadał o rozwiązaniach wprowadzonych w kawiarniach pod szyldem Miśka. Manager sieci Łukasz Dyszewski odpowiadał natomiast za Business Speed Dating, czyli indywidualne spotkania z dostawcami HoReCa. Na Forum obecni byli także Piotr Olechno i Łukasz Kaliciński – współwłaściciele the White Bear Coffee.
Podczas uroczystej gali Sweets & Coffee Awards® 2023 sieć the White Bear Coffee została wyróżniona w dwóch kategoriach: “Nowatorska strategia marketingowa” oraz “Kawiarnia działająca w sieci”.
SWEETS & COFFEE FORUM® to wydarzenie skupiające kluczowych przedstawicieli rynku kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarnio-cukierni. Forum jest doskonałą okazją do wymiany doświadczeń i opinii oraz zdobycie nowych relacji biznesowych.
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciel i wydawca m.in czasopism: “Nowości Gastronomiczne”, “Świat Hoteli” oraz newsowego portalu HORECANET.PL.
Fot. Zdjęcia organizatora