Wraz z początkiem marca w kawiarniach the White Bear Coffee zagościło nowe menu. A że wiosna bywa kapryśna, to i nasze propozycje podzieliliśmy pół na pół – na ciepło i na zimno. Poznajcie głównych bohaterów najbliższych tygodni u Miśka:
Popcorn latte – latte w wersji, której zapewne jeszcze nie próbowaliście. Bita śmietana, polewa i… słony popcorn. To połączenie skradnie serca gości, którzy lubią niestandardowe rozwiązania.
Vege coffee – wegańska kawa w trzech pojemnościach do wyboru: 200, 300 i 400 ml. Stawia na nogi, a dzięki braku mleka krowiego, świetnie nadaje się dla osób unikających produktów odzwierzęcych w swojej diecie.
Latte matcha – latte z dodatkiem zielonej japońskiej herbaty matcha oraz kwiatem wiśni. Połączenie pysznego smaku i aromatu z naprawdę efektownym wyglądem.
Frappe bananowo-karmelowe – coś dla miłośników kaw a la deser. Kawa na zimno z dodatkiem banana i syropu karmelowego. Słodka i pyszna.
Frappe matcha – kawa na zimno z japońską matchą. W pięknej, pastelowej zieleni. Z bitą śmietaną i posypką z japońskiej herbaty.
Herbata żurawina-morela – a tu propozycja dla zmarzluchów. Aromatyczna czarna herbata z żurawiną (bomba witaminy C!) i słodką morelą. Udekorowana tak jak lubicie najbardziej – suszkami cytrusów, goździkami i rozmarynem.
Brzmi pysznie? To zapraszamy do kawiarni the White Bear Coffee!