Otwórz własny lokal

- to takie proste!

Cały proces otwierania lokalu White Bear Coffee to czas około 3 miesięcy, gdzie dużo zależy od kondycji lokalu przeznaczonego na biznes.

Warunki jakie trzeba spełnić są bardzo proste i przejrzyste - od wstępnej rozmowy, przez akceptację lokalizacji i umowy do realizacji. Kluczowy warunek sukcesu to twoje pełne zaangażowanie na każdym etapie procesu.


the White Bear Coffee to franczyza oparta na sprawdzonym modelu biznesowym, stworzona z myślą o małych i średnich miastach – już od 30 tys. mieszkańców. Nasze kawiarnie to połączenie pięknych, designerskich wnętrz z doskonałą kawą z segmentu speciality. Ziarna wypalamy na miejscu, w białostockiej, rzemieślniczej palarni, a następnie zaparzamy na różne sposoby – w profesjonalnych ekspresach kolbowych oraz przelewowych. To przywiązanie do szczegółu i jakości wyróżnia nas na rynku, przez co nasze lokale cieszą się tak dużą popularnością.


Chcesz prowadzić najmodniejszą kawiarnię w swoim mieście? Zobacz, co oferują Miśki!

Co dostanę?


W ramach naszej współpracy możesz liczyć na cały pakiet korzyści, m.in.

Projekt lokalu

– obejmujący część budowlaną, stolarską oraz technologiczną. Zaplanujemy dla Ciebie wszystko – od zaplecza po najmniejsze detale wystroju wnętrza.

Profesjonalne szkolenie

– to tydzień intensywnego kursu baristycznego pod okiem najlepszych specjalistów w Polsce. Przez tydzień szkolimy właścicieli i załogę w rzemieślniczej palarni kawy, kolejny tydzień w nowo otwartym lokalu.

Wyposażenie i zaopatrzenie

– zapewnimy Ci dostęp do najwyższej jakości sprzętów – ekspresów, młynków, akcesoriów oraz stylowej zastawy. U nas zaopatrzysz się także w świeżo palone ziarna, sprowadzane na potrzeby sieci z renomowanych plantacji.

Zaplecze marketingowe i promocyjne

– obejmujące materiały reklamowe, bazę zdjęć, udział w dynamicznych działaniach marketingowych sieci, a także możliwość prowadzenia komunikacji w mediach społecznościowych i tradycyjnych – na Facebooku, Instagramie, w prasie lokalnej i branżowej.

Wsparcie na każdym etapie inwestycji

– działamy na zasadach partnerskich, dlatego służymy pomocą, radą oraz bogatym doświadczeniem w tym biznesie – i to wszystko przez cały okres współpracy.

Co muszę zainwestować?

1

Licencja

– 15.000 zł
2

Miesięczna opłata franczyzowa

– 2.500 zł
3

Szkolenia

– 15.000 zł
4

Inwestycja

– ok. 100 000 zł + koszt remontu

Co zyskam?


Prowadzenie własnej kawiarni pod szyldem Miśków to szereg korzyści:

Nie musisz posiadać wiedzy baristycznej ani mieć doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.

Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.

Nad jakością Twojej oferty czuwa cały sztab ludzi, który zajmuje się opracowywaniem menu.

Dzięki temu możesz zaskakiwać swoich gości nowościami i wyróżnić się na tle konkurencji.

Nie zatrudniasz osoby od marketingu

– reklamę i komunikację powierzasz specjalistom, których zadaniem jest przyciągnięcie ludzi do Twojego lokalu.

Masz ciągłe wsparcie

– Twój sukces jest sukcesem całej sieci, dlatego zawsze możesz na nas liczyć.

Zwrot z inwestycji odnotowujesz już po roku!

Działasz na sprawdzonym modelu franczyzowym, co minimalizuje ryzyko biznesowe.

Wiele naszych rozwiązań jest ekologicznych

Nasze opakowania na wynos są w 100% biodegradowalne, a więc przyjazne dla środowiska.

Możliwość leasingu części wyposażenia!

Zmniejszenie kosztów otwarcia lokalu
 

Masz pytania?

Porozmawiajmy
 
SKLEP ONLINE