Wakacje powoli zbliżają się do końca, dlatego przedstawiamy krótkie podsumowanie hitów tego lata. To właśnie te pozycje z naszego menu cieszyły się wśród gości Miśka największą popularnością. Orzeźwiające, pyszne, energetyczne – sprawdźcie, co podbiło serca stałych bywalców the White Bear Coffee.
Lody the White Bear Ice Cream kolejny rok z rzędu zdominowały wakacje w Miśku. Nasi goście docenili ich rzemieślniczą recepturę, prosty skład i bogatą ofertę smaków. Niekwestionowaną królową była solona pistacja, ale miłośnicy zimnych deserów z chęcią stawiali też na klasyczną truskawkę, śmietankę i czekoladę.
Kombucha to “żywa herbata” – przyjemnie musujący napój, którego picie przynosi wiele korzyści dla naszego organizmu i jest zdecydowanie lepszym wyborem niż słodkie, gazowane napoje. W Miśku kombucha dostępna jest w trzech smakach: yerba, imbir oraz klasyk. Zawiera w sobie probiotyki wspierające układ pokarmowy, witaminy, minerały i antyoksydanty. Podawana z lodem idealnie orzeźwia i dodaje energii.
Cold Brew to kawa macerowana na zimno, czyli poddana procesowi, w którym zamiast zalewać kawę gorącą wodą, używa się zimnej wody. W efekcie otrzymujemy kawę o niskiej kwasowości, słodką, aromatyczną, o wyższej zawartości kofeiny. Cold Brew od Miśka powstaje na bazie ziaren specialty, dzięki czemu “napar” charakteryzuje się bogatym smakiem i aromatem.
Malina-marakuja, grapefruit-ogórek, cytryna-mięta – goście, którzy szukali w Miśku owocowego orzeźwienia, z pewnością nie zawiedli się na naszych lemoniadach. Sezonowe składniki, świeże zioła i piękny wygląd sprawiły, że napoje te były jednymi z najchętniej zamawianych pozycji w trakcie tegorocznych wakacji.
W naszym zestawieniu nie mogło zabraknąć kaw na zimno! Lemoniada kawowa, Milkshake snickers, Różane espresso tonic czy Mojito kawowe czarny bez – to właśnie one wielu gościom zastąpiły klasyczne kawy. Pełne smakowitych dodatków okazały się świetnym wyborem na ochłodzenie połączone z dużą dawką energii.